Uns llibres per divertir-se…  Les cròniques de la torre.

laura20gallegoLes cròniques de la Torre explica una fascinant aventura de mags, traïcions i amor més ennlà de la mort, creada per Laura Gallego.

Laura Gallego García va néixer a Quart de Poblet (l’Horta, País Valencià) el 1977. Va estudiar filologia hispànica i actualment compagina l’elaboració de la seva tesi sobre les novel·les cavalleries amb la creació literària.

El primer llibre es titula La Vall dels Llops, va sobre una noia que es deia Dana i va créixer al costat dels seus germans i germanes com una més de la família. No la van tractar mai de manera especial i, tamateix, tots podien veure que era diferent. Silenciosa com un gat, amb prou feines parlava. La seva vida va cambiar per sempre el dia que el Mestre se la va endur a la Torre, en plena Vall dels Llops. Allà tindrà accés als secrets de la màgia més ancestral.

El segon llibre es titula La maledicció del Mestre, l’amo de la Torre, abans de morir, va jurar que es venjaria. Cap aprenent de mag s’ha de rebel·lar contra el seu Mestre i, tamateix, la Dna, l’actual Senyora de la Torre, i en Fenris, l’elf, ho van fer. Ara, aprofitant que hi ha nous alumnes a l’escola, la mort no impedirà al Mestre que pugui comlpir la seva promesa. I a la vall dels llops els llops continuen udolant.

El tercer llibre es titula La crida dels morts, després de l’arribada d’en Saevin, un noi amb uns poders excepicionals, la Dana sent que alguna cosa estranyaestà apunt de passar i decideix viatjar a la Ciutat Oblidada per visitar el Temple Sense Nom i consultar l’Oracle. L’aterridora profecia que li anuncia, en què hi estan implicades pnze persones, la inquieta encara més. Hi pot haver algú capaç de manipular els desigs del destí?

El quart llibre es titula Fenris, l’elf, en Fenris és un elf molt especial. Té grans poders i, les nits de lluna plena, una força inexplicable l’arrossega fins a convertir-lo en un ésser sorprenent. L’amor per la Shi-Mae i l’enfrontament amb personatges poderosos del Regne dels Elfs determinaran el seu futur. Aquí comença el seu viatge fins a la torre, l’escola de màgia situada al la Vall dels Llops.:mrgreen:

Raquel