Sortida musical

Aquest divendres 8 de març tot cinquè vam anar al Palau de la Música on varem poder gaudir de músiques de diferents països que es van representar amb sons que sorgien de la boca dels que cantaven.

A tots ens va sorprendre el mètode que feien servir per cantar; ens esperàvem un altre tipus de música: feta amb instruments de vent, de percussió o de corda. Tant com ens va sobtar el cant, també ho va fer els ritmes, perquè eren de països llunyans i nosaltres no els coneixíem.

Van cantar la música típica del Tibet, de Rússia, de l’Àfrica, de l’Índia, de
Suïssa, etc. Per acabar van cantar la cançó de “Corren” del grup de música “Els Gossos”,i per allà  mig espectacle van fer una imitació d’una bateria,que va encantar a tothom,que va demanar que repetís l’imitació.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sortida musical

  1. Tanit diu:

    Va ser molt entretinguda aquesta sortida!? Jo m’ho vaig passar genial i vosaltres? En algunes escenes em petava de riure… Com ja sabeu ric per tot el que m’envolta, però com es diu “millor rialles que no plors i lamentacions”. M’ha semblat molt bé fer aquesta sortida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *