Sortida a Tarraco, el poble romà.

Aquest dimecres, en lloc d’anar a escola hem anat a viure una experiència única, una cosa que ja ens brinda l’escola, però com que és una de nova i en som conscients, ens sembla un dia festiu.

Com cada dia que anem d’excursió, l’autocar ens esperava en front el parvulari, ansiós per arrencar cap a l’aventura. Ha estat un viatge bastant llarg, en comparació als altres, però no per això ha minvat la il·lusió que surava a l’ambient.

A l’arribar, hem buscat un lloc per esmorzar i hem trobat un parc al costat de les runes de Tarraco. Hem esmorzat amb fam ja que havíem fet un llarg viatge en autocar. Ja amb l’estómac ple, ens hem endinsat a l’espai protegit de Tarragona.

Allà fora ens han rebut 4 guies,un per cada classe que ens han portat fins una maqueta del que havia estat Tarraco per tal d’ecplicar-nos la funció de cada espai i edifici. Tot seguit ens han ensenyat l’art romà a l’hora de construir una fortalesa.

Continuarà…

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *