Ja arriba la pasqua!!

D’aquí dues setmanes ja ve la pasqua i també el diumenge de rams , la mona i la palma. A l’escola la nostra tradició abans de la setmana santa és que cada curs fa la seva pròpia palma. Aquest any a 5è ja las farem de debò.
A las botigues ja hi comencen a haver-hi les mones. Cada vegada les fan amb més xocolata i més bé !!!!!!!!!!!!! Com ara una pilota de futbol, hello kity, conills, de bob esponja, mikei mouse, etc.
Les palmes cada cop són millors. Normalment ho fem només amb trenes, però aquest any no.
Com a tradició els padrins ens regalen la palma i la mona que ens la mengem amb molta il·lusió. L’interessant de la pasqua és que no només mengem dolços i ens ho passem molt bé!!!!!!!! El que veritat és bo és que ens tornem a reunir amb la família i això ens encanta!!!!!!!!!

Esperem que us ho passeu molt bé per a la
PASQUA!!!!!!!!!!!!!!
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Ja arriba la pasqua!!

 1. Tanit diu:

  Que bé! Ja falta menys per pasqua!! Jo anirè a l’esglèsia a beneïr la palma amb la família de la meva mare que m’estimo molt. Espero que aquests dies disfruteu molt sigueu on sigueu. Si aneu de viatge us desitjo un bon vol i que us ho passeu com mai ho hagueu fet!!!!

 2. Oriol Campanyà diu:

  M’ho he passat molt bé aquesta Pasqua! Gràcies al bloc per escriure des d’un punt solidari i empàtic.

 3. ignasi vives diu:

  A mi la Pasqua m’agrada molt i les formes de les mones que hi ha a les pastisseries, però hi ha un petit problema, que no m’agrada la xocolata.

 4. Le vacances de la pasqua van ser molt entretingudes perquè vaig veure a la meva familia i vaig jugar amb el meu cosí i el meu germà. També la mona que em van regalar estava molt bona i també perquè hi havia descans de l’escola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Adriana Balagué diu:

  A mi si que m’agrada la xocolata però m’agrada més la blanca que la negre.

 6. Lucia González diu:

  Sí, aquesta Pasqua ha sigut molt divertida!!!!!!! M’agrada fer la palma. Aquest any he quedat molt amb la meva família i m’han regalat una mona molt bona!!! M’ho he passat molt bé. La meva mona ha tingut dues formes de xocolata, un conill i un gos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *