Sant Jordi

Tot va començar el dimarts 23 d’abril el dia de Sant Jordi. Quan vam arribar a l’escola, no ens vam posar la bata, primer vam anar a l’amfiteatre a fer l’acte inaugural,  vam escoltar una historia interpretant a la formiga Piga  i un malhumorat drac. Tot seguit vam cantar dos cançons “Obre els ulls”i l’himne de Catalunya “Els Segadors”. Després vam anar al pati, a continuació vam montar les paradetes per divertir-nos. Més tard vam anar a comprar llibres.

Desprès  vam anar a dinar que hi havia:

1.canalons

2.carn arrebossada

3.flam

Als jocs florals els jutges van fer  un bon treball per escollir els guanyadors de cada curs, després de tots els premis de cada classe, al final de tot van nomenar l’Oriol Roche mestre en gai saber per haver guanyat les tres roses al llarg dels darrers anys:

1-Englantina d’or

2-Rosa natural

3-Viola de plata.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *