Pràctica del tel de ceba

El passat divendres 15 de febrer,vam fer la segona pràctica de laboratori a partir del microscopi. En primer lloc, vam agafar una ceba i amb les pinces vam treure una fina capa del bulb. Tot seguit vam posar la fina capa al portaobjectes. Més tard vam afegir dues gotes d’aigua a sobre. Seguidament vam posar unes cuantes gotes de blau de metil·lè sobre el tel de ceba.

 

 

A continuació vam col·locar el cobreobjectes al damunt, el vam introduïr a  l’interior del microscopi. Tot seguit vam posar l’objectiu per observar les cèl·lules. A més a més les cèl·lules es veien en forma d’hexàgon, així encaixaven perfectament. I vam anar posant tots els oculars fins que vam acabar.

Ens va agradar molt!!!!!!!!!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Pràctica del tel de ceba

  1. nora albiol diu:

    Crec que la pràctica va ser molt divertida.Em vaig divertir molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *