La Pasqua

Uns dies abans de Setmana Santa vam anar a veure la Vella Quaresma. La professora de religió ens va explicar què representava la setmana santa pels cristians.

Tot seguit li vam treure un peu a la Vella Quaresma, i al cap d’uns quants dies quan la Quaresma ja no tenia cap cama volia dir que ja era Setmana Santa. La Setmana Santa consisteix en una setmana de festa, i cada dia té una tradició, exemple:dijous sant,divendres sant,dissabte sant,diumenge de rams i dilluns de pasqua.

Tradicions:dijous sant és quan fan presoner a Jesús, divendres sant és quan el crucifiquen, el dissabte sant és quan ressuscita, diumenge de rams es commemora l’entrada de Jesús a Jerusalem amb la benedicció dels rams i dilluns de pasqua és quan els padrins regalen la mona als seus fillols.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *