Pràctica de la bilis

El dia 14 de març, els nens de 5è A van fer la pràctica de la Bilis. Va haver-hi certs punts de dificultat, però si anaves amb compte tot aniria bé. L’òrgan que ens van donar en realitat va ser el fetge. En el fetge hi havia introduït la Bilis. El moment més clau de la pràctica va ser petar la Bilis. Si ho feies malament, podien haver-hi conseqüències. En els
primers instants de la pràctica vam introduir oli amb aigua, i vam comprovar
que no es barrejava de cap manera, tot i que ho sacsegessis no es barrejava. Tot
seguit vam agafar la bilis la vam posar dintre de el tub d’assaig i la vam petar amb unes tisores. Després va sortir un líquid verd i vam afegir aigua amb oli ho vam sacsejar i l’oli va tardar mes en pujar cap amunt, tot i que, va pujar en un temps. Ens va agradar molt la pràctica ha estat una gran experiència !!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *