Visitem les aules de primer

Un cop acabada l’etapa a la Comunitat de petits, el curs vinent els nens i nenes d’I5 aniran a primer. A l’escola és tradició que els darrers dies de classe coneguin a quines aules aniran, com faran l’entrada i la sortida, i quines activitats es trobaran.

Qui millor que els nens i nenes de primer per respondre a tots els dubtes que puguin tenir els infants d’I5. A continuació podeu veure tota una sèrie de vídeos en què es recullen aquests moments. Només heu de clicar a sobre.

ENTRADA A L’ESCOLA

ANEM CAP A PRIMER

VISITA PRIMER GRUP I5A

VISITA SEGON GRUP I5A

VISITA PRIMER GRUP I5B

VISITA SEGON GRUP I5B

Esperem que hàgiu gaudit mirant aquests vídeos tant com nosaltres enregistrant-los.

L’equip d’I5 i de primer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *