EL QUE MÉS M’AGRADA

Hola famílies,

Voldria agrair-vos la vostra participació en l’activitat EL QUE MÉS M’AGRADA. El vostre suport i compromís han fet que aquesta experiència hagi sigut veritablement especial i significativa per als vostres fills i filles.

Gràcies profundament pel temps i l’esforç que heu invertit en aquesta activitat, ja sigui assistint-hi, oferint la vostra ajuda, proporcionant recursos o brindant el vostre suport emocional. La vostra contribució ha permès que els infants s’hagin beneficiat d’una experiència enriquidora i significativa en el seu procés d’ensenyament/aprenentatge. Cada setmana ha sigut molt motivadora per ells/es i han gaudit amb totes les propostes i explicacions que heu fet.

Gràcies famílies!!!

Aquí us deixo un recull de fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *