Última tarda d’ambients a la comunitat de petits

Aquesta setmana ha sigut la última que els infants d’educació infantil han fet ambients. Per tal de què fos una tarda una mica diferent els nens/es han pogut circular lliurement per tots els ambients proposats: arquitectes, música, artistes, cos i moviment i uns tallers d’aigua. D’aquesta manera estaven una estona en cada un d’ells i podien passar per tots. Ha estat una experiència molt positiva i un aprenentatge en ells, ja que si arrivaben a un ambient i aquest estava ple, havien d’esperar o bé marxar a un altre i després tornar a intentar a entrar.

D’ aquesta manera hem donat per finalitzats els ambients d’aquest curs….l’any vinent més.

Aquí us deixem un enllaç amb fotos perquè veieu com van gaudir.

Ambients de lliure circulació

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *