Anem de colònies a l’Illa del Tresor

Aquest 8 i 9 de maig els nens i nenes d’I5 hem anat de colònies a Can Ribas de Montbui.

Ens ho hem passat d’allò més bé, amb el Marc i en Jandro, ajudant al capità Jack Malapata a trobar el tresor de Can Ribas, seguint les pistes amb què hem aconseguit les diferents parts del mapa. A més, hem pogut gaudir de la natura, ens hem convertit en veritables pirates i ens ho hem passat genial fent un joc de nit amb les llanternes.

Han estat dos dies molt emocionants, compartint amb els nostres amics i amigues unes vivències úniques. Ens hem organitzat per triar on dormir, col·locar cadascú les seves coses, fer el llit, col·laborar parant i desparant taula… I hem tingut la visita del “ratolí Pérez”, ja que a l’Avril li va caure una dent només arribar a la casa.

A continuació teniu un recull de fotografies de les activitats que han fet aquests dies.

CAN RIBAS 2023

L’equip d’I5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *