Els Cavallets anem a la Granja

La classe “Els Cavallets” vam decidir visitar la “Granja Pidelaserra”. Allà vam poder gaudir i conèixer molts animals molt directament, descobrir com viuen, com són, què mengen i moltíssimes coses més.

En especial vam poder gaudir de la companyia de molts cavalls, eugues i ponis. Allà vam poder donar resposta a moltes de les preguntes plantejades a l’aula a partir del projecte que hem dut a terme aquests mesos. A més a més, vam compartir uns moments molt macos entre ànecs, vaques, porcs, conills, ovelles, cabres i molts animals més.

Aquesta sortida ha estat una oportunitat molt maca per tal de viure noves experiències tots junts en aquesta etapa tan maca que tot just comença. Hem compartit dinars, jocs, riures i molts moments més que sempre portarem amb nosaltres.

Aquí teniu un recull d’imatges de tot el que vam viure aquell dia:

Els Cavallets a la Granja Pidelaserra

 Guillem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *