ANEM A LA BIBLIOTECA SANTA OLIVA

Les classes d’I5 hem anat caminant fins a  la biblioteca Santa Oliva d’Olesa de Montserrat.  Un cop allà, la Marta ens ha explicat les normes que s’han de seguir quan entrem a la biblioteca fent servir uns dibuixos que ens anava mostrant en una tauleta digital. Mirant, hem anat endevinant que podem fer i que no. Molts nens i nenes ja les coneixien!!!

Després “Els bufanúvols”, la Camila i en Pau, ens han explicat una història musical molt divertida en la que hem recorregut els cinc continents: Oceania, Àsia, Àfrica, Amèrica i Europa. Hem gaudit de l’audició del conte, dels instruments i personatges que anaven interpretant i també alguns hem pogut participar tocant instruments!!

En sortir, hem anat a esmorzar al parc i hem jugat una estoneta, però com que feia fred aviat hem tornat cap a l’escola. Ha estat un matí diferent i d’allò més entretingut.

Aquí us deixem un recull de fotos de com ha anat la sortida.

LA TORRE DEL RELLOTGE I ELS MIQUELETS A LA BIBLIOTECA

Les mestres d’I5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *