Educar la mirada a partir de l’obra de… JOAN HERNÁNDEZ PIJUAN

Aquets darrers dies, a P3, hem estat treballant l’obra de Joan Hernández Pijuan.  Es tracta d’un pintor barceloní,  que la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis d’Olesa de Montserrat, va escollir  pel seu traç proper al dels infants, però amb tota la càrrega de síntesi de l’adult. En Pijuan plasmava en  pintura els  paisatges de la seva  infantesa (camps llaurats, bales de palla, la casa i el xiprer, el sol,  els núvols… ).

A la Casa de cultura ens han preparat diverses propostes per aprofundir en l’obra d’aquest autor (conte, mèmori, taller de pintura relacionada amb l’autor) i  hem pogut veure de prop algunes de les obres del Joan Hernández Pijuan.

Per finalitzar hem esmorzat i jugat al parc municipal .

Fotos P3A

Fotos P3B

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *