EASTER BUNNY

Durant aquesta darrera setmana d’escola, els nens i nenes de la comunitat de petits hem estat pintant ous amb xocolata desfeta. El divendres vam tenir una sorpresa quan estàvem a l’aula. Va venir una conilleta i ens va dir que se li havien perdut els ous que portava a la seva cistella. Estava molt trista i vam decidir ajudar-la.  Vam anar al pati d’infantil a buscar on es trobaven. Quan els vam trobar tots, ens va donar la cistella i vam anar a la classe a menjar-los.  Ha sigut una setmana molt dolça i divertida . D’aquesta manera hem pogut conèixer altres tradicions.

Aquí us deixem les fotos perquè pugueu veure el que hem fet.

Una abraçada molt forta

L’equip d’infantil

P3A

P3B

P4A

P4B

P5A

P5B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *