El passat dimecres 20 de març les classes de P4 vam anar al MUSEU DE LA XOCOLATA de Barcelona per convertir-nos en ARTISTES de la xocolata.
Amb la Míriam vam anar fins a la CASETA de Xocolata i allà ens va ensenyar el fruit de la planta del CACAU i ens va explicar que la xocolata es fa traient, torrant i molent les llavors dels fruits del cacau. D’aquí surt la PASTA i la MANTEGA del cacau, que barrejant amb llet i sucre, convertim en XOCOLATA NEGRA O BLANCA.
Amb unes màquines i uns motlles hem triat la nostra figura: un lleó, un elefant, un peix, una zebra, i amb la seva ajuda les hem omplert de xocolata i també l’hem tastada. Per portar-les a casa les hem ficat en unes safates i han anat al congelador, perquè la xocolata desfeta amb el fred es posa dura.
Mentre esperàvem la Míriam ens ha repartit uns fulls i amb uns cons plens de xocolata hem estat dibuixant, i quan hem acabat, ens hem pogut menjar el dibuix.
També hem visitat el Museu, on tenen una exposició amb la història del cacau, com es fa, figures molt boniques,…
I abans de tornar a l’escola hem anat a dinar i a jugar una estona al Parc de la Ciutadella de Barcelona.