El projecte de Van Gogh

Com ja sabeu, els nens i nenes de P5A, som la classe de Van Gogh. A principi de curs vam iniciar un projecte envers aquest pintor, i de manera globalitzada i significativa, hem fet una serie de racons i activitats molt enriquidores per a tots. A través de les activitats proposades, hem après moltes coses sobre aquest pintor, ens hem fet preguntes i buscat informació, hem gaudit experimentant amb diferents tècniques plàstiques, hem treballat el retrat, el conte adaptat per a la ràdio…

I aviat començarem a fer la disfressa de Carnestoltes!

Us deixem amb un recull de fotos on podreu veure les diferents activitats.

Recull de fotos

Mapa conceptual

Gràcies per la vostra col·laboració!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *