PSICOMOTRICITAT A P3

Durant aquest primer trimestre els  nens i nenes de P3 han començat a fer Psico amb molta energia i il.lusió.

La sala de Psico es un espai on els alumnes poden anar treballant les diferents habilitats motrius ( coordinació, equilibri, lateralitat, tó muscular, orientación espaial, el salt…) sense presses ni imposicions, adaptant-nos al seu ritme maduratiu, respectant i potenciant tant  les seves destresses com les seves limitacions.

A la sala de psico els alumnes es mostren tal com són i es deixen portar per les seves emocions i la seva polsió motrius. Sols o acompanyats  s’endinsen dins el joc simbòlic amb els materiales q troben allà (màscares, robes, cordes, pilotes, xanques, peces de foam.. )  creant móns imaginaris, alhora que descobreixen el seu propi cos.

 Acontinuació  us deixem un bonic recull de fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *