SAPS COM EM DIC?

Ja tenim les orles de les classes de P4!!!

P4A, “Les Fades de Romina Lerda”. Clica aquí.

P4B, “Els Gats de Romina Lerda”. Clica aquí.

Ara teniu l’oportunitat de conèixer amb els vostres fills i filles els noms dels nens i nenes de la classe i també compartir el procés d’aprenentatge dels noms, les lletres, els seus sons, com es fan,…

A partir de l’orla podeu preguntar: Qui són? Com es diuen? Per quines lletres comencen? Com sonen aquestes lletres? Quantes lletres tenen? És un nom llarg o curt? Tot plegat els ajudarà a reconèixer els noms dels altres i a la vegada ens permetrà treballar noves paraules, provar a escriure-les, despertar la seva curiositat per saber: Què diu aquí?,…

Agraïm la vostra col·laboració i esperem que gaudiu d’aquesta experiència que només es viu un cop a la vida.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *