ANEM AL CENTRE D’APROPAMENT A LA NATURA!!!

Les classes de P3 hem anat a veure, tocar i donar de menjar als animals del centre d’apropament a la natura de Navàs. Si el voleu conèixer cliqueu a sobre de la imatge.

El viatge ha estat llarg, però un cop allà, desprès d’esmorzar, ens hem organitzat en tres grups i amb l’Àlex,  la Laia i en Pau, els nostres monitors, hem visitat les diferents instal·lacions, tocant animals com el drac barbut, el camaleó, la serp, la iguana, les cabretes, les ovelles, els porcs vietnamites, la cobaya, el conill, la xinxilla, els emús, les daines, el gran duc, l’àl·liga… A alguns d’ells també els hem pogut donar de menjar i a altres només els hem observat. Tot plegat ho volem compartir amb vosaltres, només heu de fer un clic a continuació…

ANEM AL CAN

ANIMALS DE GRANJA

ANIMALS SALVATGES

RAPINYAIRES

TOCA TOCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *