SOM ARTISTES

Resultat d'imatges de arte

L’expressió plàstica és una de les activitats més espontànies i gratificants per als infants. L’infant aprèn a partir de la interacció amb els altres i la realitat que els envolta; per tant, és clau que l’adult li proporcioni eines per experimentar, assimilar, induir o observar.

És per aquest motiu que, l’objectiu principal d’aquest ambient és: afavorir el desenvolupament integral, la percepció, la creativitat, l’autoestima i el desenvolupament cognitiu i motor dels infants.

En l’ambient de “som artistes” els nens i nens poden manipular amb diferents tipus de materials i anar treballant diferents tècniques com: dibuixar, punxar, retallar, enganxar, esquinçar… També poden desenvolupar la seva creativitat i imaginació, ja que tots els nens/es passen pels diferents espais de l’ambient i poden treballar i crear lliurement.

Els diferents racons que hi ha en l’ambient són:

  • Grafisme i dibuix:

En aquest racó els alumnes poden fer dibuixos amb retoladors, ceres i colors de fusta… També dibuixos amb aquarel·la i decorar les produccions fetes amb plastilina i fang.

  • Collage:

Els infants poden manipular diferents materials reciclats per poder elaborar un collage. Es fan servir materials com: taps d’ampolla, porexpan, llana, oueres, trossos de roba, cartó, papers de diferents tipus.

  • Pintura:

Aquí poden fer pintura amb els cavallets o en paper d’embalar. Cada nen/a tria els colors que vol utilitzar i el dibuix que vol fer. També poden pintar estructures o objectes que han creat.

  • Plastilina i fang:

Elaboren figures en volum o en pla ja sigui  modelant amb la plastilina i el fang i després ho enganxen amb cola en trossos de cartolina.

A continuació us oferim la possibilitat de veure alguns dels moments que han viscut els nostres petits artistes. Per veure-les, només heu de clicar a l’enllaç corresponent.

FOTOS PRIMER TRIMESTRE

FOTOS SEGON TRIMESTRE

FOTOS TERCER TRIMESTRE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *