COS I MOVIMENT

L’ambient de cos i moviment convida als alumnes a dur a terme activitats en les quals el propi cos és el vehicle d’aprenentatge.

La sala està distribuïda en diferents racons que motiven als infants a explorar les seves possibilitats motrius i sensorials, i els ajuden a expressar-se mitjançant el joc, el gest, la música, la dansa…

Aquests racons es plantegen amb la intenció d’oferir als nens/es la possibilitat d’observar i experimentar amb curiositat i interès.

També, durant les converses en rotllana, es fomenta l’aportació d’idees, desitjos, propostes…dels alumnes, acordant entre tots com dur-les a terme durant les sessions. Aquest moment és idoni per treballar aspectes com: el diàleg, esperar el torn de paraula, el respecte als altres i a les seves aportacions, arribar a un consens…

D’aquestes converses poden sortir jocs motrius i d’expressió corporal, com: el joc de les estàtues, curses de salts, caminem com els animals, joc de les cadires (fem servir coixins), jocs de mímica… Tots aquests jocs afavoreixen el coneixement del propi cos, i les seves possibilitats, la construcció de l’esquema corporal, i fomenten el desenvolupament intel·lectual, afectiu i físic dels infants.

A continuació us oferim la possibilitat de veure alguns dels moments que han viscut els nostres petits. Per veure-les, només heu de clicar a l’enllaç corresponent.

FOTOS PRIMER TRIMESTRE

FOTOS SEGON TRIMESTRE

FOTOS TERCER TRIMESTRE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *