Cursa d’orientació 2018

Un cop més aquest any, el dimarts 5 de juny vam sortir de l’escola per fer la cursa d’orientació al barri de Can Serrafossà. Ens vam reunir tots els alumnes de CM a les 9 del matí al pati. Allà ens vam barrejar tots i vam fer 10 grups de 10. Nens i nenes, amb un plànol, una brúixola i una tarja d’imatges per equip, vam fer un recorregut buscant balises que feien referència a les masies de Rubí. Quan les trobàvem, en forma de jeroglífic, les havíem de resoldre a la tarja de control. La sortida va ser una altra vegada molt positiva, i, a més, el dia ens va acompanyar!

Aquí teniu un recull d’imatges.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Treball Coreografies 4t

“Ballem en equip” és un projecte de treball cooperatiu que cada any es duu a terme durant el tercer trimestre de 4t.

Per a poder practicar i avançar en la coreografia, durant les classes d’Educació Física, els nens i nenes dels equips s’ubiquen a quatre espais diferenciats del nostre centre (gimnàs, aula i els dos vestidors) , tal i com es pot apreciar als videos.

Més endavant publicarem les representacions finals al gimnàs.

Aquí en teniu un recull:

Aquí va un altre recull, de l’altre classe…com veieu, hi ha algun fragment de vídeo en el que es pot observar que aquest treball no és fàcil, ja que cal una bona coordinació i predisposició de tots, però al final ens en sortirem! 😉

Publicat dins de General | 2 comentaris

Circuit Grup d’Experts CI

Durant el tercer trimestre d’aquest curs realitzarem aquesta activitat que venim fent cada any al cicle inicial.

Aqui teniu un recull de fotografies.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Miniolimpiades 6è

Durant aquest tercer trimestre els alumnes de 6è han realitzat unes miniolimpiades a l’hora d’EF.  Constava de 5 proves individuals, salt d’allargada amb peus junts, abdominals en 60”, llançament pilota grossa a dos mans, sortida amb agilitat i coordinació per rebre una pilota de l’aire i carrera velocitat 20m. Per tant, observem força tronc superior ( braços i abdomen) i inferior (cames), així com també la velocitat de desplaçament i l’agilitat i coordinació.

Es posaven en parelles per motivar-se i ajudar-se, i s’anotaven ells mateixos els resultats a la pissarra.

Aquí podeu veure un petit recull de fotografies.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Grup d’experts CI

Durant el tercer trimestre, a Cicle Inicial s’ha fet una activitat en petits grups, de 6, 7 o 8 màxim, que anomenem “GRUP D’EXPERTS”, que consisteix, amb l’ajuda del mestre, a muntar un circuit. Els elements o activitats les pensaven ells, després d’haver-ne vist, en la pràctica, molts exemples, i se’ls hi lliurava a més unes targetes amb models de circuits per agafar idees. Mentre aquest grup muntava, durant 30 min, la resta dels companys jugava amb material a fora, a la pista, i no podien entrar a buscar o canviar el material, perquè el circuit era sorpresa. Llavors recollien i entraven. Un cop dins, el petit grup els explicava el circuit, donant les directrius. D’aquesta manera se’ls hi dóna autonomia, tant a l’hora de crear com a l’hora d’explicar, ja que són ells, individualment, els responsables de mostrar-lo i explicar-lo, part per part. Llavors, la resta tenia 30′ per realitzar-lo, amb la guia dels experts, que ho controlaven.

 

Per veure les fotografies feu clic aquí.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Cursa d’Orientació 2017 CM

Avui, 12 de juny, els alumnes de Cicle Mitjà han realitzat pel nostre barri de Can Serrafossà la 4a Cursa d’Orientació. A les 9.30h han sortit 7 grups de 4t amb un professor cada un. Al segon torn, els hi ha tocat als alumnes 3r, a les 11.30h. Han sortit 5 grups, també acompanyats per un mestre.

Per veure el recull fotogràfic de la jornada feu clic aquí.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Ballem en equip!

Avui, divendres 9 de juny, els alumnes de 4t del Rivo han demostrat a la resta de l’escola les coreografies que han estat realitzant a les sessions d’E.F. del tercer trimestre, dins el projecte “Ballem en equip”.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Assaig coreografies 4t

Un any més, els alumnes de 4t estan realitzant un treball en equip a l’hora d’E.F. per crear unes coreografies.

Aquí us deixo una mostra de l’assaig que estan fent els alumnes de 4tB de cara a la representació final que es farà al juny davant la resta de l’escola.Publicat dins de General | Deixa un comentari

E.F. Gimnàs

Un dels principis de l’Educació Física ens diu “L’escola ha d’oferir a l’alumnat mitjans i recursos per integrar l’activitat física a la vida quotidiana, establint així una tendència que potenciï el seu desenvolupament motriu, la seva capacitat de socialització, la seva salut i la seva integritat com a persona.
En aquest sentit, el gimnàs és un espai fantàstic per a que es produeixi aquesta socialització, en el que hi relacionen i comparteixen les seves vivències fora l’escola. Als alumnes els agrada construir el seu espai de joc, construeixen el seu coneixement a partir d’activitats tant individuals com de grup, i descobreixen les seves possibilitats.

 
Aquí teniu un recull de la creativitat dels alumnes del Rivo, que passen pel Gym a l’hora d’E.F

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Coreografies 4t

Un cop més, al mes de juny, els alumnes de 4t fan una mostra a la resta de l’escola de les coreografies que han estat realitzant a les sessions d’E.F. del tercer trimestre, dins el projecte “Ballem en equip”.

Publicat dins de General | 1 comentari