Representació final Balls 4t

Avui, el penúltim dia del curs 18/19, els i les alumnes de 4t han fet la representació final de les seves coreografies al gimnàs, davant dels nens i nenes de CI i de 3r de primària. Ha estat una jornada de caire festiu, en la que han gaudit mostrant el seu treball, un cop conclòs el projecte “BALLEM EN EQUIP”. Un èxit. Felicitats a tots i a totes!

Com a sorpresa pels de 4t, dos grups de 3r han sortit a fer una coreografia que s’havien preparat en dues sessions d’EF d’aquest 3r trimestre. Aquí en teniu els videos.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Balls 4t

Durant el tercer trimestre els alumnes de 4t estem preparant unes coreografies. Formen part del projecte “BALLEM EN EQUIP”, un treball cooperatiu que anem fent cada any a aquest nivell de primària. Aquí en teniu una mostra de com van avançant. Això encara és un assaig, però alguns grups porten molta feina feta! Recordeu que en un dels dies de la jornada intensiva faran la mostra final al Gimnàs, davant els alumnes de CI i 3r de primària. S’ho han agafat amb moltes ganes, així que…Molta sort companys i companyes!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Circuit grup d’experts CI

Bé, com sempre, durant el tercer trimestre, els alumnes de 1r i 2n fan un treball en equip que anomenem grup d’experts. Un grup d’uns 6 nens i nenes monta, amb l’ajuda del mestre, un circuit d’habilitats al gimnàs per la resta de la classe. Ells i elles són els encarregats d’explicar-lo a la resta, tal vegada com es fa, i el dinamitzen, és a dir, el controlen sota la supervisió del mestre. Amb aquesta activitat es potencia la creativitat, l’autonomia i el treball d’equip.

Aquí teniu un recull d’imatges.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Cursa orientació 2019

El passat dimarts 21 de maig vam sortir de l’escola per fer, com cada any, la cursa d’orientació al barri de Can Serrafossà. 100 alumnes de CM ens vam reunir al punt de sortida a les 9.15 del matí al pati de l’escola. Allà ens vam barrejar tots i vam fer 8 grups de 12 nens i nenes barrejats. Amb un plànol, una brúixola i una tarja d’imatges per equip, vam fer un recorregut buscant balises que feien referència a animals marins. Quan les trobàvem, les havíem d’anotar a la tarja de control. D’aquesta manera els alumnes podien resoldre l’enigma o frase que s’amagava en l’encreuat de paraules. La sortida va ser tot un èxit, com cada any.

Aquí teniu un recull d’imatges de la jornada.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Cursa d’orientació 2018

Un cop més aquest any, el dimarts 5 de juny vam sortir de l’escola per fer la cursa d’orientació al barri de Can Serrafossà. Ens vam reunir tots els alumnes de CM a les 9 del matí al pati. Allà ens vam barrejar tots i vam fer 10 grups de 10. Nens i nenes, amb un plànol, una brúixola i una tarja d’imatges per equip, vam fer un recorregut buscant balises que feien referència a les masies de Rubí. Quan les trobàvem, en forma de jeroglífic, les havíem de resoldre a la tarja de control. La sortida va ser una altra vegada molt positiva, i, a més, el dia ens va acompanyar!

Aquí teniu un recull d’imatges.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Treball Coreografies 4t

“Ballem en equip” és un projecte de treball cooperatiu que cada any es duu a terme durant el tercer trimestre de 4t.

Per a poder practicar i avançar en la coreografia, durant les classes d’Educació Física, els nens i nenes dels equips s’ubiquen a quatre espais diferenciats del nostre centre (gimnàs, aula i els dos vestidors) , tal i com es pot apreciar als videos.

Més endavant publicarem les representacions finals al gimnàs.

Aquí en teniu un recull:

Aquí va un altre recull, de l’altre classe…com veieu, hi ha algun fragment de vídeo en el que es pot observar que aquest treball no és fàcil, ja que cal una bona coordinació i predisposició de tots, però al final ens en sortirem! 😉

Publicat dins de General | 2 comentaris

Circuit Grup d’Experts CI

Durant el tercer trimestre d’aquest curs realitzarem aquesta activitat que venim fent cada any al cicle inicial.

Aqui teniu un recull de fotografies.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Miniolimpiades 6è

Durant aquest tercer trimestre els alumnes de 6è han realitzat unes miniolimpiades a l’hora d’EF.  Constava de 5 proves individuals, salt d’allargada amb peus junts, abdominals en 60”, llançament pilota grossa a dos mans, sortida amb agilitat i coordinació per rebre una pilota de l’aire i carrera velocitat 20m. Per tant, observem força tronc superior ( braços i abdomen) i inferior (cames), així com també la velocitat de desplaçament i l’agilitat i coordinació.

Es posaven en parelles per motivar-se i ajudar-se, i s’anotaven ells mateixos els resultats a la pissarra.

Aquí podeu veure un petit recull de fotografies.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Grup d’experts CI

Durant el tercer trimestre, a Cicle Inicial s’ha fet una activitat en petits grups, de 6, 7 o 8 màxim, que anomenem “GRUP D’EXPERTS”, que consisteix, amb l’ajuda del mestre, a muntar un circuit. Els elements o activitats les pensaven ells, després d’haver-ne vist, en la pràctica, molts exemples, i se’ls hi lliurava a més unes targetes amb models de circuits per agafar idees. Mentre aquest grup muntava, durant 30 min, la resta dels companys jugava amb material a fora, a la pista, i no podien entrar a buscar o canviar el material, perquè el circuit era sorpresa. Llavors recollien i entraven. Un cop dins, el petit grup els explicava el circuit, donant les directrius. D’aquesta manera se’ls hi dóna autonomia, tant a l’hora de crear com a l’hora d’explicar, ja que són ells, individualment, els responsables de mostrar-lo i explicar-lo, part per part. Llavors, la resta tenia 30′ per realitzar-lo, amb la guia dels experts, que ho controlaven.

 

Per veure les fotografies feu clic aquí.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Cursa d’Orientació 2017 CM

Avui, 12 de juny, els alumnes de Cicle Mitjà han realitzat pel nostre barri de Can Serrafossà la 4a Cursa d’Orientació. A les 9.30h han sortit 7 grups de 4t amb un professor cada un. Al segon torn, els hi ha tocat als alumnes 3r, a les 11.30h. Han sortit 5 grups, també acompanyats per un mestre.

Per veure el recull fotogràfic de la jornada feu clic aquí.

Publicat dins de General | Deixa un comentari