Circuit grup d’experts CI

Bé, com sempre, durant el tercer trimestre, els alumnes de 1r i 2n fan un treball en equip que anomenem grup d’experts. Un grup d’uns 6 nens i nenes monta, amb l’ajuda del mestre, un circuit d’habilitats al gimnàs per la resta de la classe. Ells i elles són els encarregats d’explicar-lo a la resta, tal vegada com es fa, i el dinamitzen, és a dir, el controlen sota la supervisió del mestre. Amb aquesta activitat es potencia la creativitat, l’autonomia i el treball d’equip.

Aquí teniu un recull d’imatges.

ateixid9

Quant a ateixid9

Mestre d'Educació Física i Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *