Balls 4t

Durant el tercer trimestre els alumnes de 4t estem preparant unes coreografies. Formen part del projecte “BALLEM EN EQUIP”, un treball cooperatiu que anem fent cada any a aquest nivell de primària. Aquí en teniu una mostra de com van avançant. Això encara és un assaig, però alguns grups porten molta feina feta! Recordeu que en un dels dies de la jornada intensiva faran la mostra final al Gimnàs, davant els alumnes de CI i 3r de primària. S’ho han agafat amb moltes ganes, així que…Molta sort companys i companyes!

ateixid9

Quant a ateixid9

Mestre d'Educació Física i Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *