CURSA BALÀFIA AREMI (Lleida)

aremi

Un any més, l’associació de veïns de Balàfia i la Fundació AREMI s’uneixen per organitzar la 34a Cursa Popular BALÀFIA-AREMI “Bonaventura Baldomà”, una de les més antigues i l’única amb caràcter inclusiu dintre del calendari de la ciutat de Lleida.

L’edició d’enguany donarà el tret de sortida a la celebració del 40è aniversari de l’Associació AREMI, una entitat que treballa amb i per a les persones amb Paràlisi Cerebral i etiologies similars. Tots els beneficis que genera la cursa son íntegrament per a AREMI.

L’esdeveniment constitueix una autèntica Festa de la Primavera, de l’Exercici Físic i l’Esport. És per això que el proper diumenge 24 d’Abril us esperem per col·laborar amb un esdeveniment on tots hi tenim cabuda!

Fes un pas… corre amb AREMI!

INSCRIPCIONS I INFORMACIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *