JOCS DE PATI A GUIMERÀ

Aquest curs hem celebrat els Jocs de Pati a Guimerà, com cada any, una trobada molt esperada per poder jugar junts tots els nens i les nenes de la ZER Guicivervi.

Els alumnes s’han organitzat en dos grups: el grup d’Educació Infantil i primer curs de Cicle Inicial, i el grup de segon curs de Cicle Inicial, Cicle mitjà i Cicle superior. Cada grup va realitzar 6 jocs relacionats cadascun d’ells amb el projecte que ens ocupa aquest curs: Emocionart.  Jugant hem pogut experimentar i aprendre diferents jocs per expressar les emocions.

Per començar hem format els  diferents grups: els simpàtics, fantàstics, genials, alegres, riallers i optimistes, . Després cada grup ha passat per cadascun dels jocs que es feien.

Els jocs que van fer el grup dels petits són els següents:

 1. Risoteràpia (Ja,je,ji,jo,ju).
 2. Què faig?
 3. Escolta, sent i expressa.
 4. L’aranya emocionada.
 5. “Cuxixim, cuxixam”.
 6. El conte de les emocions.

Els jocs que van fer el grup dels grans són els següents:

 1. Esculpir emocions.
 2. Escolta, sent i expressa.
 3. Com em sento?
 4. Risoteràpia (Ja,je,ji,jo,ju).
 5. “Cuxixim, cuxixim, cuxiximbumba”.
 6. La caverna.

Aquí teniu una petita mostra dels jocs que vam realitzar. Ens ho vam passar molt bé!

Jocs del grup d’Ed. infantil i 1r

Jocs del grup de 2n, cicle mitjà i cicle superior

 

DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA 2017

Avui dijous 6 d’abril, la Zer Guicivervi s’ha sumat al dia Mundial de l’Activitat Física promovent diferents activitats que s’han realitzat durant el dia d’avui en totes les escoles de la Zer.

En primer lloc, hem llegit el Manifest (el podeu trobar dins del recull de fotos) i hem arribat a la conclusió de que és important promoure l’activitat física com element fonamental en el dia a dia dels nens i nenes. Per aquesta raó s’han organitzat diferents activitats a les escoles.

Una de les activitats que s’han realitzat en totes les escoles ha sigut el joc de passar el cercle. A més a més, s’ha fet una classe de Zumba a Ciutadilla i una caminada a Verdú a la font de Santa Magdalena.

Creiem que ha estat una jornada molt interessant per promoure el hàbit de l’activitat física.

Perquè la gent activa és igual a gent feliç!!

Clica aquí per veure el recull de fotos!

TROBADA DEL PLA CATALÀ DE L’ESPORT A SANT ELOI

El passat 28 de març, els alumnes de Cicle superior van participar en la trobada del Pla Català de l’Esport a Sant Eloi.

Van fer diferents activitats i jocs juntament amb alumnes d’altres escoles de la comarca de l’Urgell. Els monitors eren alumnes d’Educació Secundària. Aquesta trobada és molt profitosa ja que, els alumnes de la nostra ZER poden gaudir fent activitats esportives amb material divers i conèixer nous companys que es trobaran a l’Institut.

Agrair l’esforç i l’implicació del professorat del seminari del Pla Català de l’Esport de l’Urgell que ha organitzat aquesta trobada i que la poguem repetir els propers cursos!

Cliqueu en aquest enllaç per veure totes les fotos

6a CURSA SOLIDÀRIA DEL JONC 2017 (CAMARASA)

cursa_jonc
Ja s’han obert les inscripcions per tal de participar en la  6a CURSA SOLIDÀRIA DEL JONC que es celebrarà el DIUMENGE 26 DE MARÇ A CAMARASA.
Aquest any destinada a donar un cop de mà a la FEM (Fundació per l’Esclerosi Múltiple).
Aquesta és una activitat del PCEE i organitzada pel CE de la Noguera, i per tant, té com a objectius tant la promoció de l’esport com el caràcter solidari.
Per participar-hi només cal que entreu al bloc de la cursa http://cursadeljonc.blogspot.com.es  i formalitzeu la inscripció online.
US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!

POSA’T LA GORRA A TÀRREGA I BALAGUER

Aviat tornem a tenir més festes del Posa’t la gorra:

En el següent enllaç podeu trobar tota la informació: http://posatlagorra.org/

US ANIMEM A COL·LABORAR I A PARTICIPAR-HI PER UNA BONA CAUSA!