ESCOLA DE GUIMERÀ

BICICLETADA

El dimarts passat vam anar tots amb bicicleta fins a la pista polisportiva i allà vam fer jocs i diferents activitats amb bici.

Ens ho vam passar molt bé!

Aquí teniu una mostra: FOTOS

ELS NOSTRES BALLS

Per grups hem muntat uns balls molt divertits, aquí teniu algunes fotos i els vídeos!

Fotos!

AEROZUMBA

Els alumnes de Guimerà estem treballant la unitat didàctica d’Arozumba! Estem aprenent les diferències i semblances de l’aeròbic i la zumba. Aquests dies hem ballat molt! Aquí teniu alguns vídeos i fotos.

Cliqueu aquí per veure fotos!

 BICICLETADA

El dijous 16 de juny vam fer la bicicletada tots junts. Vam sortir de l’escola i vam anar fins a la pista polisportiva del poble, al costat de les piscines. Un cop allà, vam rodar una mica, després vam fer jocs i per acabar un circuit, tot damunt de la bicicleta.

Finalment, vam tornar cap a l’escola en bici.

Ens ho vam passar molt bé! Esperem repetir el curs que vé!

Aquí teniu un recull de fotos.

IMG-20160617-WA0005

 

DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA

El dia 6 d’abril vam celebrar el dia mundial de l’activitat física. L’activitat proposada des de Lleida per totes les escoles, era comptar quants salts a corda podíem fer entre tots els alumnes de l’escola. Vam fer l’activitat els últims 30 minuts de la tarda i entre tots vam fer uns 400 salts!

Abans de començar vam llegir el manifest i el vam comentar.

El lema és: INFANT ACTIU (60 minuts d’activitat física cada dia) = ADULT SALUDABLE (30 minuts d’activitat física cada dia)

??????????????

PSICOMOTRICITAT

A vegades muntem els nostres circuits inventant diferents activitats amb tot el material diferent que tenim al gimnàs. Ens agrada molt treballar en equip!

Aquí teniu algunes fotos.

20160210_163038