ACTIVITATS DE ZER

JOCS DE PATI A VERDÚ

Aquest divendres 27 de maig la Zer Guicivervi vam celebrar els Jocs de Pati a Verdú.

Una trobada molt esperada per per poder jugar tots junts!

Quan vam arribar, vam fer la benvinguda cantant les nostres cançons de la Zer Guicivervi, vam esmorzar i tot seguit vam començar els jocs de pati!

Tots els alumnes de la Zer estaven dividits en dos grups. Un grup era Educació Infantil i 1r que realitzaven els jocs al parc i l’altre grup era 2n, Cicle Mitjà i Cicle Superior que realitzaven els jocs a la pista.

Els jocs de pati constaven d’un joc d’agrupament realacionat amb el nom de grup i el projecte zer.cat i desprès 6 jocs tradicionals i catalans.

Ja ben cansats i calorats tots junts vam anar a dinar al pati de l’escola i després d’una bon estona de joc lliure  vam realitzar l’assaig de les danses.

Finalment ens va tocar acomiadar-nos fins a la pròxima trobada, Fi de Curs!

Tots marxavem ben cansats però molt contents!

RECULL FOTOGRÀFIC DELS JOCS DE PATI

1r grup: Educació Infantil i 1r de Cicle Inicial

 2n grup: 2n de Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior.

20160527_113746_fet

TROBADA ESPORTIVA DEL PLA CATALÀ AL PARC DE SANT ELOI (Tàrrega)

El divendres 15 d’abril els alumnes de Cicle Superior de la ZER GUICIVERVI juntament amb altres escoles de la comarca, vam anar al Parc de Sant Eloi a realitzar diferents activitats esportives.

Ens vam repartir en cinc grups i cada grup feia una activitat que canviava cada mitja hora. Les activitats eren: dodgeball, jocs populars, hoquei adaptat, botis i zumba

El temps ens va acompanyar i vam poguer gaudir d’una gran trobada

Esperem tornar-hi a anar!

 

SORTIDA D’ESQUÍ

El passat divendres 26 de febrer, els alumnes de Cicle Superior, vam anar a esquiar a Port del Comte. Aquesta sortida va estar organitzada pel Consell Esportiu de l’Urgell i, per tant, també hi van anar alumnes d’altres escoles de la comarca.

Al matí vam esquiar amb monitors i a la tarda vam baixar amb trineus i tubbies.

Va estar una bona experiència i vam gaudir molt de la neu. Esperem tornar-hi i que a la propera s’animin més alumnes a anar-hi.

Ens ho vam passar d’allò més bé! Aquí teniu algunes fotos.

20160226_143336