DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLENCIA I LA PAU

20150130_104932Entre cançons, manifest, abraçades i el fred gèlid, l’hora del pati d’avui ha estat ben especial. Un dia per recordar que encara hi ha països en guerra, per molt increïble que sembli. Ha estat l’objectiu d’avui; recordar, com cada any el DENIP 2015.

Una de les tasques importants dels mestres és crear consciència en un sentit molt ampli. Avui es tractava de crear consciència del món que desitgem a partir de tot el que passa al món. Consciència de la nostra realitat,  consciència de quin és el món que volem i, sobretot, que fem, cadascun de nosaltres per millorar aquest món.

Una estona especial i bàsica per aprendre de respecte, igualtats, … i per reivindicar la pau. Hem omplert amb els nostres cossos el símbol de la pau (no es veu massa clar en la fotografia de grup).

Els nens i nenes han volgut repartir abraçades a tothom. Mireu-los que macos que estan. PicMonkey Collage

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *