Pàgina 4: finalització i exposició del Projecte “El Raïm”.

FINALITZACIÓ DEL PROJECTE:

  1. Farem una exposició oral del que hem après amb fotografies que hem anat fent els nens i nens del projecte. Ho  farem utilitzant la pissarra digital. Anirem  visualitzant durant quatre o 5  dies els vídeos de les exposicions individual que varen fer els nens i nenes a l’aula amb el “material” compartit amb les famílies.

2.  INICI AL PENSAMENT MATEMÀTIC. Portarem  a terme una activitat de matemàtiques relacionada amb l’àrea 3: Descoberta de l’entorn natural i social.

Farem un “berenar saludable” amb raïm i xocolata pels més llaminers/res: A la tarda d’un divendres farem uns “pinxos” amb grans de raïm de color negre i verd. Anirem  posant-els  tot fent una seriació. Quan  els tinguem acabats ( cada nen/a en farà un parell), convidarem als nens de P3 i P5 a berenar. Els més grans (P5) poden col.laborar a fer “pinxos.Els  nens i nenes que ho desitgin podran  “banyar-els” en xocolata.

                         

3.   Per acabar el projecte i  viure`l plenament organitzarem unes colònies  ( tot el cicle d’educació infantil ) a la casa de colònies Can Ribes al    municipi de Bigues i Riells (Vallès Oriental).

Prèviament visualitzarem la seva pàgina web amb els nens i nenes.

http://www.canribascasadecolonies.cat/colonies-escolars/centres-d-interes/76-anem-de-verema

 

Durant les colònies els nens i nenes aniran fent fotografies amb la tablet i la càmera fotogràfica. Ho  visualitzarem  a la pantalla digital quan  tornem a l’escola i en farem un treball de conversa i vocabulari.

La idea seria  fer-ho similar a a questa escola: