Guia d’aprofitament per a famílies i docents

A partir dia 8 de gener el canal Super3 de TV3 emetrà cada dia a les 12.00 la sèrie de dibuixos animats WordGirl en versió original i subtitulada en anglès i català.

La sèrie està adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys i té com a objectiu ampliar el contacte que aquests tenen amb l’anglès d’una manera lúdica i atractiva. WordGirl proporciona un model de superheroïna que valora les paraules i utilitza el poder del llenguatge per resoldre qualsevol situació.

WordGirl és la identitat secreta de Becky Botsford, alumna de 5è curs. WordGirl, procedent del planeta Lexicon, arriba al planeta Terra en estavellar-se la seva nau. Acompanyada del seu company fidel, el capità Huggy Face, WordGirl lluita contra els malvats amb el poder i la força del seu diccionari fent servir la paraula correcta en el moment precís.

WordGirl es podrà veure en el moment de la seva emissió o a través del web http://www.super3.cat, on els capítols estaran disponibles els set dies següents a l’emissió per poder-los descarregar i treballar en un altre moment.

Un comentari a “Guia d’aprofitament per a famílies i docents

  1. Retroenllaç: Guia d’aprofitament per a famílies...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *