Pictotraductor

PictotraductorPictotraductor és un projecte desenvolupat per facilitar la comunicació amb persones que tenen dificultats d’expressió mitjançant el llenguatge oral i que es comuniquen més eficientment mitjançant imatges.

Pensada com una eina útil per a pares i professionals, per poder comunicar-se, en qualsevol lloc fàcilment i sense perdre grans quantitats de temps a organitzar el que es vol transmetre.

Compta amb l’atractiu, si es registra en l’aplicació, de poder personalitzar les imatges amb pictogrames personals. Aquests pictogrames solament seran vistos sota el nostre usuari personal i no per la resta d’usuaris de l’aplicació.

Una altra dels avantatges de ser usuari registrat, és que podrà guardar sempre que ho desitgi les seves frases favorites al seu espai d’usuari per poder utilitzar-les quan vulgui a posteriori, sense haver de tornar a muntar la frase de nou.

També podrà imprimir les frases amb pictogrames que desitgi o compartir-les fàcilment a les xarxes socials o per email.

De moment, la única pega del projecte és que no funciona en català.

Podeu tenir més informació sobre aquesta eina, clicant a sobre de funcionament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *