Qualitats Personals a Educaixa

Qualitats personalsUs volem presentar el web Educaixa l’espai educatiu de la Fundació La Caixa on podreu trobat un munt de recursos de caràcter educatiu i molts fins i tot interactius classificats en diferents nivells i matèries

Un dels recursos a destacar és el de Qualitats personals que està desenvolupat en un conjunt de tres interactius, que s’engloben dins d’un bloc orientat a millorar el coneixement d’un mateix, la finalitat del qual és ajudar els nois i les noies a valorar-se positivament i a crear una imatge ajustada d’ells mateixos.

El recurs es pot fer servir en el cicle inicial de primària encara que estigui pensat per treballar-se en el cicle mitjà i el superior.

Podeu ampliar la informació sobre aquests interactius, clicant a sobre de cada imatge:

 

 

 

2 comentaris a “Qualitats Personals a Educaixa

  1. És una pàgina molt xula!!

    És que és l’aniversari del meu cosí i li volia fer “algo”…

    PETONS,
    LAIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *