L’avet

Us oferim aquesta activitat nadalenca, adreçada a l’alumnat d’Educació Infantil, amb la que els vostres alumnes podran treballar les capacitats d’atenció i raonament lògic. Es treballen els nombres fins el 5.

Els nens i nenes han de col•locar tantes boles i paquets com indiquen el nombre corresponent, clicant, a continuació, el botó comprovar. Si ho han fet correctament, hauran de clicar la creu de l’estrella, per tal de continuar el joc.

ATENCIÓ: En aquesta activitat és treballa especialment la precisió amb el ratolí. Els nens i nenes hauran de tenir en compte de no moure els elements, un cop han tocat l’arbre o el terra, d’altra forma l’aplicació ho comptabilitzarà com a malament.

[kml_flashembed movie=”https://42a67bd0-a-c9e90866-s-sites.googlegroups.com/a/xtec.cat/recursos_web/home/2012/avet.swf” width=”400″ height=”350″ wmode=”opac” /]

Captura de pantalla del joc:

Per jugar a pantalla completa, clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *