Traductor idiomes PONS.eu

Pons.euA Pons.eu podreu gaudir d’un extensíssim diccionari gratuït per traduir incomptables termes a nombroses llengües estrangeres. El Diccionari en línia s’adequa perfectament per a l’ús en el col•legi i institut, universitats o escoles d’idiomes, també a l’oficina o a casa, donat que la revisió contínua per la seva redacció de professionals lexicogràfics garanteix la seva qualitat en tots els àmbits.

El Diccionari en línia PONS us ofereix els seus continguts en les següents llengües: castellà, anglès, alemany, francès, polonès, portuguès, eslovè, turc, llatí, rus, grec, i italià.

A Pons.eu també trobareu un servei gratuït de traducció de textos, un diccionari gràfic, un fòrum per a traductors i, naturalment, un entrenador de vocabulari, és a dir, el programa en línia personalitzat per exercitar tot el vocabulari de la llengua estrangera que estigueu aprenent. L’Entrenador de vocabulari us permet exercitar les paraules que heu consultat en el Diccionari. Podeu entre els diferents nivells de dificultat en l’aprenentatge.

Cliqueu a sobre la imatge, per tla d0accedir-hi:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *