Good night, Gorilla

Us oferim una activitat flash, basada en el llibre Good night, Gorilla de Peggy Rathmann. Una tendra història sobre un goril.la del zoo i els seus companys: l’elefant, el lleó, la hiena, la girafa i l’armadillo.

Està adreçada a l’alumnat d’Educació Infantil que fa classes d’anglès, amb la idea de motivar-los a parlar en aquesta llengua. Malgrat tot, el seu contingut textual mínim, fa que pugui ser utilitzada també per l’alumnat que no fa anglès.

A continuació, un vídeo produït pels estudis Weston Woods, que pot servir de suport visual per explicar la història:

Good Night, Gorilla from Melissa Mathews on Vimeo.

Habiliteu el Javascript i el Flash per veure aquest Flash video.

Captura de pantalla del joc:

Per jugar a pantalla completa, clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *