Glogster, els pòsters interactius

Glogtser Glogster és una eina web 2.0 que ens permet crear murals digitals multimèdia. Els murals realitzats amb Glogster poden ser impresos, inserits en un web, wiki, bloc…, projectats i utilitzats en classe mitjançant una PDI o pissarra digital normal com a suport a la presentació d’uns determinats continguts. El temps i l’espai no són un problema perquè alumnes de diferents centres puguin treballar en un projecte comú.

D’altra banda, la utilització de Glogster permet incorporar amb molta facilitat textos, enllaços a altres pàgines web, imatges i fitxers d’àudio o vídeo, tant des del nostre ordinador com des d’Internet. També hi ha la possibilitat de gravar los des del propi programa sempre que comptem amb un micròfon i una webcam.

En definitiva, parlem de cartells interactius i multimèdia.

Utilitats didàctiques:

 • Presentació de projectes d’investigació
 • Sintetitzar continguts
 • Servir de material de suport a una exposició oral
 • Recopilar el treball de l’alumnat
 • Realització de cartells de divulgació i animació
 • Anuncis, campanyes publicitàries
 • Promocionar un bloc, llibre, pel•lícula,…
 • Guies turístiques
 • Biografies
 • Reportatges
 • Crear seqüències didàctiques
 • Mostrar altres Glogs

Per últim, comentarem l’aplicació especial per a educadors Eduglogster, que proporciona 200 comptes per poder treballar amb els alumnes, a més de facilitar l’accés a Glogs realitzats amb finalitat educativa.

A continuació un tutorial sobre l’eina:

La Cristina Ximenis ens explica, pas a pas, aquesta interessant aplicació utilitzant el seu propi Gloster.

Un comentari a “Glogster, els pòsters interactius

 1. Retroenllaç: Fem pósters multimèdia amb Glogster | Fem un projecte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *