Kideos, vídeos per a nens i nenes !

KideosKideos és un portal que recopila centenars de vídeos per a nens i nenes de totes les edats. El lloc web recull els vídeos infantils que hi ha a Youtube, però es compromet a filtrar-los, per tal que només es publiquin els que són educatius.

Els vídeos estan classificats en diferents categories: dibuixos animats, animals, pel•lícules de Disney, cançons, programes de Disney Channel o National Geographic ,… També, ens permet crear la nostra pròpia llista de favorits.

La majoria dels vídeos està en anglès, però també hi trobem alguns en castellà. És un material molt adient per treballar a l’àrea d’anglès i també per a utilitzar amb la PDI.

kideos

Un comentari a “Kideos, vídeos per a nens i nenes !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *