Les emoticones: el bloc amb sentiments

emotic

Una emoticona és una seqüència de caràcters que representa una cara humana i expressa la seva emoció. Les emoticones, que expressen alegria o altres emocions positives, s’anomenen smileys (del verb to smile, “somriure” en anglès).      

   
   

 emotic1 Si girem a la dreta l’emoticona veiem una cara.

   
   

Les emoticones s’utilitzen per a recolzar una expressió amb una imatge, per a transmetre al lector el sentiment que acompanya la frase que està llegint.Quan feu un comentari al bloc, podreu donar expressió a les vostres frases utilitzant les emoticones del quadre següent. Amb aquests senzills símbols podreu expressar fàcilment els vostres estats d’ànim o emocions. Escrivint amb el teclat la seqüència de signes corresponent obtindreu la cara desitjada, l’emoticona es veurà un cop s’hagi enviat el comentari.

Ara bé, s’han de fer servir, sempre tenint en compte de no abusar-ne ! 🙄

emoticones

A continuació, us presentem un divertit joc amb el que creareu fàcilment les vostres emoticones i que podreu fer servir als vostres documents. Per accedir al lloc web, només cal que cliqueu la imatge següent.

Nota: aquestes emoticones no les podreu utilitzar al present bloc, donat que no són compatibles.

Crea les teves emoticones

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *