Una mà de contes

Una mà de contes El 19 de novembre de 2008 es du a terme, a CaixaFòrum Barcelona, la presentació dels nous capítols d’Una mà de contes que s’emetran com a franja de programació diària del K3, a partir del 24 de novembre.

La producció infantil de TVC més exportada arreu del món i Premi Nacional de Cultura al 2007 s’obre pas a la xarxa amb la posada en marxa de la seva pròpia web, creada amb el suport del Departament d’Educació.Es tracta d’un espai que posa a l’abast de tothom més de 100 contes, eines i propostes didàctiques per fer desenvolupar la creativitat i endinsar-se en el món de l’art i la literatura infantil.

Una mà de contes

         
         
         
         
         

Avui, destacarem la secció on els usuaris poden crear els seus propis contes a l’espai TALLER amb diferents modalitats:

DIBUIX

En una interfície molt intuïtiva es pot dibuixar amb retolador, esprai i tub de pintura, amb diferents traçats, gruixos i colors.

RETALL I COMPOSICIÓ

Possiblement la millor aplicació que permet crear els contes retallant papers de diferents textures i colors.

CONTES IL•LUSTRATS

En un procés molt ràpid l’usuari pot crear i maquetar els seus contes amb imatges pròpies o dels il•lustradors del programa.

SUBTÍTOLS

Per a treballar la comprensió i l’expressió escrita en qualsevol llengua subtitulant els contes de la biblioteca.

Un cop hem creat les nostres obres, les podem guardar i imprimir per gaudir-ne a les mans. En definitiva, un dels millors webs de creació que es poden trobar a Internet. Us proposem ara, escoltar un dels contes que podem trobar al web, publicat, en aquest cas, al portal Edu3.cat.

La Laia, en Guillem, la Marta i l’Àlex passaven junts les vacances de Nadal. Un dia van decidir fer un ninot de neu. Primer van arrodonir una bola grossa de neu …

[kml_rm movie=”http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/una_ma/001_69283.rm” width=”352″ height=”288″/]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *