vozMe

Vozme Aquest web és molt interessant per tots aquells que s’inicien en el coneixement d’un idioma. La seva utilitat radica en ajudar a pronunciar l’idioma que s’està aprenent, donat que reprodueix els sons de les paraules que hem introduït amb el teclat. Entre d’altres idiomes, podem treballar amb anglès el castellà i el català. També es pot triar entre la veu d’un home o una dona. 

Un cop escrivim el text que volem escoltar, cliquem a sobre del botó “generar mp3”. L’arxiu creat es pot descarregar o escoltar directament des del lloc. No necessita d’altres programes i en definitiva,… és fabulosa per millorar la comprensió i la pronunciació.  Una pega, parlen una mica ràpid. 

També permet, en el cas que s’utilitzi el Mozilla Firefox, incorporar a la barra de navegació un botó de síntesi de veu que permet sentir qualsevol text que es seleccioni mentre es navega.

vozme1.jpg

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *