ELS DISCURSOS AMOROSOS A L’EDAT MITJANA: L’AMOR AL TIRANT LO BLANC

Presentació en què es mostren els principals discursos amorosos que es donen a l’edat mitjana, entre els quals cal destacar el mèdic, l’eclesiàstic i el que es recull en els tractats didàctics que segueixen l’Ars amandi del poeta llatí Ovidi. Pel que fa a l’amor en el Tirant, simplement m’he limitat a esmentar els tres tipus d’amor de què parla el personatge d’Estefania i a descatar-ne la sensualitat i el desig que travessa tota l’obra de Joanot Martorell.

.prezi-player { width: 450px; } .prezi-player-links { text-align: center; }

Aquest article s'ha publicat dins de LITERATURA EDAT MITJANA, POWER POINTS, PRESENTACIONS i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *