ACTIVITAT DE CREACIÓ (1rBAT. LITERATURA MODALITAT)

Clica a l’apartat de “pintura moderna”. Allà hi trobaràs dos quadres d’un dels pintors més importants del Romanticisme, Caspar Friedrich. Llegeix el text que els acompanya (t’ajudarà a entendre’ls), observa’ls atentament i després fes una narració literària expressant les sensacions que et produeixen. L’extensió ha de ser de 100-120 paraules. Recorda que l’ortografia és molt important i que si hi ha més de set faltes aquest exercici d’expressió escrita estarà suspès (si tens dubtes a l’hora de com s’escriu una paraula busca-la en un diccionari). Et recomano la lectura d’un exercici semblant: es troba en el bloc amb el títol Les ruïnes del discurs lògic.

Aquest article s'ha publicat dins de DEURES i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *