CHOPIN: L’EXPRESSIÓ DEL MÓN INTERIOR

MONET, sortida del solDurant el Romanticisme la llibertat del compositor serà el més important: en les seves obres expressarà les seves emocions i sentiments. Influenciat pel moviment pictòric impressionista, en voldrà traduir les principals característiques al llenguatge musica. Un dels grans compositors romàntics fou Frederic Chopin.
Podem escoltar el seu nocturn opus nº 2 mentre contemplem un dels quadres de Claude Monet, una de les figures més destacades de l’impressionisme pictòric. El quadre porta per títol Impressió, sortida del sol.

Aquest article s'ha publicat dins de PINTURA MODERNA i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *