Investiguem una vacuna pel VIH

ELS ALUMNES DE SEGON DE BATXILLERAT BUSQUEN UNA VACUNA EFECTIVA PER LA SIDA

IrsiCaixa està investigant una vacuna per protegir les persones contra el virus de la sida (VIH). Actualment ja ha identificat un candidat a vacuna, que es troba en procés de desenvolupament. Una de les principals dificultats a l’hora de desenvolupar la vacuna és superar la immensa variabilitat del virus circulant a les diferents regions del món. 

En aquest taller al Laboratori de Cosmo Caixa, els alumnes de 2n de batxillerat han investigat si la vacuna contra el VIH desenvolupada per IrsiCaixa podria ser eficaç per protegir la població de diferents continents.

L’experiment s’ha dut a terme amb instruments reals que es troben als laboratoris de recerca actuals, que els centres de secundària no poden adquirir degut al baix pressupost. Per això, des del nostre centre, valorem molt positivament aquestes iniciatives, ja que sense elles els alumnes no podrien accedir a aquest tipus d’activitats i de recerca

Què en sabem del VIH i la SIDA?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *