Organitzar continguts

Els continguts del bloc es poden classificar segons si són articles o pàgines.

xtecblocs49.png xtecblocs50.png

La diferència més important és que els articles es van gestionant de forma mecànica, a mesura que n’afegiu de nous es van desplaçant i emmagatzemant els més vells. Amb les pàgines no passa el mateix. Les pàgines són una mena d’articles estàtics que sempre es troben a disposició. Quan creeu una pàgina, sempre hi podeu accedir des del menú lateral (si teniu el widget de pàgines activat en el menú lateral) i també en moltes ocasions des del menú horitzontal superior del bloc (la posició on es troben les pàgines es variable segons cada l’Aspecte Visual que s’hagi escollit).

A la vegada, els articles es poden anar classificant en categories, segons el contingut o la temàtica de referència, i també poden ser etiquetats fent ús de diverses etiquetes, o creant-ne de noves, segons sigui necessari. Aquestes opcions es troben al menú de la dreta, en el moment d’editar l’article:

xtecblocs60.png

Per altra banda les pàgines també es poden ordenar. Quan es crea una pàgina nova, o se’n modifica alguna ja creada, es pot classificar com una part d’una altra pàgina més general o important, es l’opció que a la imatge apareix com a “Superior”. També és possible assignar una plantilla (o aspecte visual) diferent a cada pàgina (dins les opcions disponibles a“Plantilla”). En el moment que el bloc disposi de diverses pàgines, aquestes acostumen a mostrar-se per ordre alfabètic. Amb l’opció “Ordre”, assignant un nombre a cada pàgina, es poden organitzar a gust de cadascú.

xtecblocs61.png

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *