Experimentem!

Bona tarda!

Aquestes setmanes hem estat treballant la ciència a cicle superior i hem realitzat diversos experiments a l’aula. Hem après a pensar com científics i científiques plantejant hipòtesis i buscant l’explicació científica d’aquell experiment.

Per exemple, hem descobert que si barregem vinagre i bicarbonat, un dels productes de la reacció química pot inflar un globus. També hem descobert que la densitat de l’ou és major que la de l’aigua, però si afegim suficient sal, la densitat de l’aigua passa a ser major que la de l’ou i aquest pot flotar. També hem observat el procés de l’osmosi i hem aconseguit que un ou boti!

Cliqueu AQUÍ i veureu algunes fotes dels experiments que hem realitzat.

Fins aviat!

Equip de mestres de Cicle Superior

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *