Destacats

  • Setmana de la Ciència 2015

El Departament d’Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca, promou la 20 ª Setmana de la ciència a les escoles amb l’objectiu fonamental de despertar i potenciar l’interès del jovent vers la ciència i la tecnologia. Se celebrarà del 13 al 22 de novembre, i per facilitar la participació dels centres en aquesta setmana, s’organitzen una sèrie d’activitats.

El dimecres 18 de novembre, de 11 a 13 hores, tindran lloc simultàniament un centenar de xerrades-col·loqui a tot el territori adreçades a l’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat. Aquestes sessions aniran a càrrec d’investigadors i d’investigadores que explicaran la seva tasca, tant des del vessant científic com humà i s’organitzaran en l’àmbit de cada Servei Educatiu de Zona.

Al Montsià, la conferència Arqueologia i canvis climàtics anirà a càrrec del científic Francesc Burjachs i Casas i es farà a l’Institut de Tecnificació d’Amposta.

  • Navegar per l’univers de les emocions de la mà de Rafel Bisquerra

Esta és la proposta del professor Rafel Bisquerra : Vine a conèixer l’Univers d’Emocions, un mapa gràfic de qui som i com interactuem. La importància de les emocions en les nostres vides i en les relacions amb altres persones és un fet que cal tenir present en l’educació.

Saber on som i on volem anar; entreveure com podem navegar pel món emocional amb més probabilitats per arribar a bon port. Tot això repercuteix en el benestar personal, social i laboral.

A l’INS Montsià, està previst de realitzar una jornada pedagògica que porta per títol Navegar per l’univers d’emocions de la mà de Rafel Bisquerra“, una de les persones que més domina l’àmbit de l’Educació Emocional.

L’esmentada activitat es realitzarà en dues sessions, els dies 11 de novembre de 2015 i 16 de març de 2016, en la franja horària de 12,30h a 14,30h.

Aquest article ha estat publicat en Destacats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà